Velkommen til mit danseunivers

Glem alt om lykkepiller og byd i stedet dig selv og livet op til dans. Din krop og dine omgivelser vil elske dig for det.

Billede af Elisabeth Dalsgaard

Nyheder hos Swingtime

Af Elisabeth Dalsgaard 03 Dec, 2023
Endelig kan jeg løfte sløret for et nyt spændende samarbejde.
Af Elisabeth Dalsgaard 01 Dec, 2023
Nu er det endelig lykkedes atter at tilbyde danseferier med Parkinson Ballroom Fitness™ i Danmark. Jeg er glad for at annoncere mit nye spændende samarbejde med Østergaards Hotel i Herning. Centralt i Jylland håber jeg vi kan mødes rigtig mange til skønne dage med dans og socialt samvær. Opholdet tilbydes 19.-22. februar og igen 19.-22. august 2024. Læs om program og info her.
Af Elisabeth Dalsgaard 30 Nov, 2023
🎄✨ Når julen nærmer sig, er det altid dejligt at danse Ballroom Fitness™ til masser af julemusik. 🎵 Jeg har tidligere lavet en lektion (Jule jam vol. 1) med vals, cha cha cha, jive, slow fox, quick step m.m. til skønne populære julemelodier. Og fordi vi aldrig kan få nok af julen, har jeg også kreeret en 2'er. 🎼 Du vil finde populære sange fra diverse julekalendere samt 'Jul i Angora', 'Den Himmelblå' og 'Der' noget i december', bare nogle af de skønne julemelodier, som du kan nyde på min nye lektion, Jule Jam vol. 2. ❤️ Personligt ELSKER jeg julen og starter altid midt i november med at komme i julehumør; det indebærer både at pynte op 🎁 og selvfølgelig at høre julemusik 🎶. 💃 Når de skønne toner spiller op, er der ikke noget bedre end at danse med og få masser af motion, hvilket betyder, at vi kan nyde julens lækkerier med lidt bedre samvittighed. 👯‍♀️ Hvis du endnu ikke danser med på min online dansekanal, så har jeg en tidlig julegave til dig - gratis dans i 30 dage. Du kan tilmelde dig her. 🎅 Ho ho... og glædelig jul. Kærlig hilsen, Elisabeth
Elisabeth Dalsgaard i lyserødt tøj

Dans som sundhed

Dans er lig med livsglæde - når blot det præsenteres på et niveau, hvor ALLE kan være med. For mig handler det om glæden ved at bevæge sig - frem for korrekt holdning samt hæl og tå.

Og jeg lover, jeg kan lære ALLE at danse.


Jeg er first-mover på "Dans som Sundhed" og har i den forbindelse vundet flere priser. Både internationalt og nationalt.

Det er videnskabeligt bevist, at både motionen og musikken påvirker kroppen og hjernen positivt - netop derfor er dans som motionsform exceptionel!


Jeg afholder events, danserejser, workshops, uddannelser, foredrag, teambuildingskurser mm. i hele verden. Alt sammen med dansen, glæden og sundheden som den røde tråd. 


Kontakt os

Swingtime tilbyder

Ballroom Fitness™

Prøv online Ballroom Fitness™

Ballroom Fitness™ er par-dans uden partner og konceptet er udviklet af Elisabeth Dalsgaard. Du kan danse med online eller til events og kurser i hele verden. Elisabeth tilbyder ligeledes instruktørkurser.

Parkinson-Dans

Prøv online Parkinson-Dans

I 2013 udviklede Elisabeth Dalsgaard det prisvindende koncept Parkinson Ballroom Fitness™ og siden har flere tusinde nydt godt af dansen og træningen. Konceptet hvor træning bliver en glad leg, og hvor musikken spiller en afgørende betydning. Du kan danse med online eller til events i ind- og udland, ligesom der tilbydes uddannelseskurser for instruktører.

Events

Læs mere om Events

Jeg tilbyder virksomheder og private danseglæde gennem online dansemedlemskaber, teambuilding, events, foredrag, kurser og uddannelser

Danserejser

Læs mere om Danserejser

Dans skaber stemning og livsglæde, og når du kombinerer det med nye himmelstrøg bliver oplevelsen helt fantastisk.

Book din rejse i dag og glæd dig til en rejseoplevelse, du sent vil glemme.

Hos mig er DU stjernen

Når jeg underviser, er det vigtigste for mig at smitte mine deltagere med masser af energi og livsglæde. Hos mig er musikken og den gode stemning i højsædet. Jeg smitter mine deltagere; men de smitter også mig, og giver mig altid energi. Jeg ELSKER at undervise.

Anmeldelse af online dans
Anmeldelse af online dans
Anmeldelse af online dans
Anmeldelse af online dans

Følg mig på Sociale Medier

Hvad er Ballroom Fitness™

Vi danser uden partner

Ballroom Fitness™ er par-dans uden partner. Vi danser de traditionelle standard- og latinamerikanske danse - men uden en partner.

Dans og træn

Der er fokus på intensitet og flow i undervisningen, således de traditionelle dansetrin og figurer indlæres med motion for øje.

Masser af livsglæde

Den gode musik er i højsædet og vil med garanti give dig smil på læben. Når dansen præsenteres på et niveau, hvor alle kan være med, som er tilfældet i Ballroom Fitness™, udskiller kroppen helt automatisk en masse lykke endorfiner

Konceptet er udviklet af mig i 2009 - og har været i min bevidsthed siden barnsben, hvor jeg selv måtte danse herre, da der ikke var nok drenge på danseskolen.


Efter mange år som både danse-, aerobics- og fitnessinstruktør fandt jeg det naturligt at kombinere de tre genrer, og jeg udviklede Ballroom Fitness™: Det er pardans uden partner og med motion for øje. Konceptet er solgt til flere lande og har ført mig rundt i hele verden som koncept-udvikler og masterinstruktør på conventions og workshops.


I 2013 blev jeg kåret til årets instruktør på en af verdens største danse- og fitness conventions - IFS Blackpool. Jeg modtog prisen, fordi Ballroom Fitness™ er en nyskabelse inden for dans og fitness.


Jeg har også uddannet mange instruktører i Danmark gennem årene, og du vil helt sikkert kunne finde et Ballroom Fitness™ hold nær dig.

Share by: